Om NAUTEC

NAUTEC er bådtilbehørsgrossisten der har været på markedet i over 100 år. Fra vores hovedkontor i Malmø distribuere vi førende maritime varemærker samt egne produkter til alle vores kunder.

NAUTEC leverer bådudstyr til kunder i hele norden. Vi har ca. 12.000 artikelnumre som hører under kategorien bådtilbehør men også passer til andre katagorier som f.eks. camping, fiskeudstyr og fritid. Værfter og service/reperationsværfter er også store kundegrupper til os. Vi hører til en af de største aktører i bådtilbehørsbranchen.

Vores historie går tilbage til begyndelsen af 1900 tallet hvor skibshandlersønnen Herman Albert Gotthardt fra Nykøbing Falster startede Herman Gotthardt AB.

 I 2004 bytter Herman Gotthardt virksomhedsnavn til det stærke varemærke Watski som man tidligere havde købt. Watski har nu i de kommende år en stærk udvikling på e-handel direkte til slutbruger, samtidigt med man driver grossistvirksomheden til forhandlere, værfter og andre kunder.
Vores kerne forretning er dog grossistvirksomheden og i 2019 besluttede vi os for at fokusere 100% på dette, vi deler derfor virksomheden så Watski bliver en e-handelsvirksomhed og NAUTEC en 100 % grossistforretning.

Med vores historie i ryggen, vores moderne logistik og vores ambition at altid være en nytænkende og stabil aktør i branchen vil vi fortsætte med at være grossist som tilbyder de bedste produkter til de bedste priser til vores kunder og samtidig være en tryg partner for vores leverandører. Vi har et meget kompetent antal medarbejdere med lang erfarenhed og stort  kendskab til branchen som udfører et godt arbejde med et godt produktsortiment til rigtig priser.

Med vores erfarenhed og et aktivt arbejde med at fornye og forbedre sortimentet kan vi garantere et trygt samarbejde med vores kunder og leverandører og opfylde vore ambitioner om en høj servicegrad, stærkt sortiment i høj kvalitet fra førende leverandører.

Idag arbejder NAUTEC med målsætningen at være den bedste grossist indenfor bådudstyr i den maritime branche i Norden.

Er du en virksomhed i den maritime branche og er interesseret i at sælge produkter fra vores sortiment?
Så skal du ansøge om at blive kunde her

Som forbruger kan du finde vores produkter hos en af ​​vores forhandlere

Login
Bruger / e-post:
Password
Glemt password