Beslag og skruer Låse
Underkategorier
Filtre efter Rens filter
Filtre efter Varemærker
ASSA AB 6
Abus 5
Roca 6
Klar

Låse

I dag, desværre, sker mange tyverier i havne og både. For at sikre dig at dine ting og båd er der næste gang du kommer, har vi låsene til dig. En ting der er godt at huske på når du køber lås og kæde til båden er, at mange forsikringsselskaber kræver en klasse 3 lås eller højere, for at forsikringen gælder.

Lås og dele af låseanordningen er klassificeret i lås klasser. Lås klassen fungerer som reference for beskyttelse og hensigtsmæssigt brug. Når låsning af døre, porte og vinduer som indgår i krav til hurtig evakuering, afvejes behovet for beskyttelse mod indbrud.

Hvis dit forsikringsselskab kræver, at du udstyrer et objekt med en ”godkendt lås”, eller en godkendt låseenhed, henvises til normal lås eller låseenhed, er det typisk lås klasse 3 eller højere.

 

  • Lås klasse 1 – Velegnet til brug, hvor der ikke er specifikke krav til indbruds sikring.
  • Lås klasse 2 – Velegnet til brug, hvor krav til indbruds sikring er mindre end krav til hurtig evakuering.
  • Lås klasse 3 – Velegner til brug, hvor krav til indbruds sikring er større end krav til hurtig evakuering.
  • Lås klasse 4 – Velegnet til brug, hvor krav til indbruds sikring er øget. I forsikringsselskabets krav indgår ofte suppleret beskyttelse og dør forstærkning.
  • Lås klasse 5 – Velegnet til brug, hvor krav til indbruds sikring er ekstremt høj, samt hvor gentagende indbrud forekommer trods låsning i klasse 3 og 4.

 

 

Filtre efter
Sorter efter:
Popularitet
Seneste
Navn A-Å
Navn Å-A
Pris stigende
Pris faldende
Login
Bruger / e-post:
Password
Glemt password