Elektronik og navigation VHF
Underkategorier
Filtre efter Rens filter
Filtre efter Varemærker
ICOM 18
Raymarine 2
Klar

VHF

En VHF radio (Very High Frequency) er et fremragende kommunikations- middel for enhver der færdes på havet. Ingen båd er for stor, men bestemt heller ikke for lille til at have VHF ombord -snarere tværtimod! Jo mindre fartøj man har, jo mere sårbar er man hvis der pludselig opstår problemer.

Med en VHF kan du altid komme i kontakt med andre, og den er et uundværligt redskab, hvis der skulle opstå en nødsituation.  Det digitale DSC system giver dig yderligere sikkerhed - her kan du udsende en digital nødalarm, der indeholder hvem du er samt din øjeblikkelige position, blot ved et tryk på en enkelt knap.

En mobiltelefon er i dag et uundværligt kommunikationsmiddel - men:

Det er en stor fejltagelse at tro at en mobiltelefon er tilstrækkeligt til søs. Dels skal man kende nummeret på den man ønsker at kontakte, og dels kan rækkevidden på en mobil tlf. være meget begrænset, hvis blot der er en smule høj sø. Samtidig er en mobiltelefon meget sårbar over for vand.

Og husk: For at anvende en VHF radio er det et lovkrav, at man som lystsejler minimum har et VHF/SRC certifikat. Dette gælder uanset om man har en stationær VHF / DSC radio, eller blot har en håndholdt VHF radio.

Filtre efter
Sorter efter:
Popularitet
Seneste
Navn A-Å
Navn Å-A
Pris stigende
Pris faldende
Login
Bruger / e-post:
Password
Glemt password